top of page
Purple Background
nextory.png
lyko_logo.png

Natural High Healing Festival – Mocktaileja, twerkkiä ja euforiaa

Natural High Healing Festival on inspiroiva hyvinvointitapahta Uudessakaupungissa. Nämä festarit ovat päihteettömät, joten sekaisin voi mennä ainoastaan hauskanpidosta. Mielihyvää haetaan tanssimisesta, aidoista kohtaamisista, musiikista, taiteesta ja monipuolisista työpajoista.

Sobermimmi Wilma kävi kesällä 2022 ensimmäistä kertaa Natural High Healing festivaaleilla eli tutummin Natussa. Mikä kyseissä tapahtumassa erityisesti kiehtoi, oli se, että festari on täysin alkoholivapaa ja päihteetön. Hyvää oloa ja luonnollista euforiaa haetaan muun muassa aidoista kohtaamisista, yhdessäolosta, inspiroivista työpajoista ja tanssimisesta – Natussa pääsi kokeilemaan esimerkiksi twerkkiä ja ekstaattista tanssia, jotka koukuttaa ainakin meikämimmiä.

Natural High Healing Festival järjestetään Uudessakaupungissa, Narvanlinnassa, joka on täydellinen paikka tälle tapahtumalle. Verrattuna useimpiin kesän festareihin, Natuissa pääsee olemaan lähellä luontoa ja rauhoittumaan – festarit tuntuvat enemmänkin palauttavalta mökkiviikonlopulta tai hyvinvointiretriililtä, josta lähdetään inspiroituneena takaisin kotiin. Natuissa elämästä nautitaan tanssien ja tekemistä löytyy useista työpajoista ja voimaannuttavista luennoista aina saunomiseen ja uimiseen.

"Natuissa pääsee olemaan lähellä luontoa ja rauhoittumaan, festarit tuntuvat enemmänkin palauttavalta mökkiviikonlopulta tai hyvinvointiretriililtä, josta lähdetään inspiroituneena takaisin kotiin."

Vierailin festareilla yhden päivän ajan ensimmäisenä päivänä. Vailla ennakko-odotuksia yllätyin positiivisesti tapahtuman puitteista, taianomaisesta koristelusta, monipuolisesta ohjelmavalikoimasta ja siitä, että tunnelmasta tuli vaikutelma, että kaikki ovat vähän niin kuin yhtä isoa kaveriporukkaa. Ohjelmasta löytyi twerkkiä, bachataa, shibari-työpajaa ja erilaisia hyvinvointiluentoja. Visuaalisesti festarit olivat luova yhdistelmä jotain boheemia, värikästä ja käsin luotua.

Saavuin paikalle juuri sopivasti, sillä Monsen twerktunti oli juuri alkamassa. Olin twerkistä ehkä eniten fiiliksissä, koska todella moni kokeili sitä ennakkoluulottomasti ja näin miten moni nautti lajin tanssimisesta.

Alkoholia festareilla ei tarjottu, mutta janon sammuttamisesta ja juomanautinnoista kuumana kesäpäivänä huolehti The Good Guys Kombucha ja Ketokamujen kanssa pääsi myös tekemään omia mocktaileja elektoryyllijauheista ja energiajuomista. Alkoholin juominen festareilla tuntuu vähän sellaiselta oletusasetukselta, mutta on tosi freshiä juoda raittiita juomia sen sijaan, että väsyttäisi itseään alkoholilla. Monet festarillakävijät kuitenkin tuntuivat tanssivan ja bilettävän yömyöhään!

Seuraava Natural High Healing Festival järjestetään 6.7-9.7.2023. Natu on ehdottomasti festari sellaisille juhlijoille ja itsensätoteuttajille, jotka haluavat kokea luonnollista euforiaa, tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja pitää hauskaa isossa kaveriporukassa, jossa haluaa olla oma itsensä selväpäisenä. Tapahtuman tarjonta resonoi ehkä erityisesti vaihtoehtoisia tapoja etsiville, luonnonläheisille ja ehkä jokseenkin henkisyydestä kiinnostuneille ihmisille, jotka tykkäävät bilettää ja kohdata uusia ihmisiä päihteettömästi ja ennakkoluulottomasti. Sobermimmi suosittelee!


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Promootio tapahtumissa ja somessa

Haluatko edistää tuotteiden, kuten alkoholittomien juomavirvokkeiden myyntiä tapahtumissa? Tapahtuma-ala on joskus hyvin alkoholipitoinen ja omalta osaltani haluan edistää tarjonnan monipuolisuutta, s

Sisällöntuotanto ja sosiaalinen media

Mediasisällöntuotanto: Sobermimmi tarjoaa sisällöntuotanto -palveluita alkoholittomaan elämään liittyvistä aiheista myös muihin kanaviin ja medioihin. Valikoituja asiakkaita: A-klinikkasäätiö, Nuorten

Asiantuntijavierailu ja puhuja tilaisuuteen

Haluatko insproivan puhujan päihteettömyyestä kouluun, opiskelijoille suunnattuihin tai muille nuorille erilaisiin oppilaitoksiin tai tapahtumiin? Oman kokemukseni pohjalta tulen mielelläni innostamaa

Comments


warrington_sobercurious3.png
bottom of page