top of page
SOBERMIMMI

Sobermimmi - raitis ja raikas media & yhteisö

Sobermimmi sai alkunsa vuonna 2020, kun @sobermimmi -Instagramtilin perustaja Wilma Tuominen lähti purkamaan ajatuksia alkoholittomuudesta ja raittiudesta anonyymiin somepäiväkirjaan sober curious -ilmiön inspiroimana. Sobermimmin tavoitteena on erityisesti sosiaalisen median kautta saada alkoholin käyttäjiä kyseenalaistamaan juomatottumuksiaan ja hälventää raittiuteen, mielenterveyteen ja alkoholiongelmiin liittyvää stigmaa.

Sobermimmi järjestää erilaisia päihteettömiä tapahtumia, joissa juhlitaan selvin päin, nautitaan tanssin tuomasta euforiasta ja kippistellään 0,0% juomilla ja ollaan 100% läsnä. 

Tilaa Sobermimmiltä:

• asiantuntijaluennot ja puhujakeikat erilaisiin tapahtumiin ja oppilaitoksiin

• tanssi workshopit 

• kaupalliset yhteistyöt

• haastattelu- ja mediapyynnöt: wilma.tuominen@outlook.com

ehytry.png
TIIMI
1H7A1578.jpg

Wilma Tuominen

 

Wilma, Sobermimmi -tilin ja alkoholivapaan yhteisön perustaja, kiinnostui oman raitistumisen myötä miettimään alkoholinkäytön syitä ja seurauksia, etenkin nuorten ja mimmien keskuudessa. Raittiusvaikuttajana Wilma on halunnut tuoda esille raittiin elämän positiiviset puolet sober curious -ilmiön kautta, unohtamatta kuitenkaan vaikeiden asioiden ja tabujen esille nostamista. Wilman voit tilata puhujaksi oppilaitoksiin tai yrityksiin. Wilma haluaa kannustaa suhtautumaan raittiuteen uteliaammin ja näkemään alkoholittomuuden valintana elää hyvää elämää. Raikkaan raittiusvaikuttamisen lisäksi Wilma on intohimoinen tanssija ja twerkkaaja, joka haluaa rikkoa naisena ja tanssijana epäluuloja sekä saada erilaisiin tapahtumiin enemmän vaihtoehtoja myös raittiille juhlijoille - euforiasta voi nauttia myös päihteettömästi.

 

wilma.tuominen@outlook.com

bottom of page