top of page

la 11. marrask.

|

Turku

Sober Saturday Xmas Edition 11.11.2023

Sober Saturday tulee taas! ⭐ Xmas Edition tarjoaa holitonta ja luovaa tekemistä pikkujoulutunnelmissa.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Sober Saturday Xmas Edition 11.11.2023
Sober Saturday Xmas Edition 11.11.2023

Paikka & aika

11. marrask. 2023 klo 13.30 – 16.30

Turku, Rauhankatu 15, 20100 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Sober Saturday tulee taas!  Xmas Edition tarjoaa holitonta ja luovaa tekemistä pikkujoulutunnelmissa. Luvassa on macrame-workshop ja twerkshop, josta olemme saaneet paljon positiivista palautetta!

Mitä: Piclan Macrame-workshopissa pääsee kädet töihin! Tässä workshopissa kaikki oppivat macrame-solmoilun perusidean ja tehdään yhdessä jouluisia minimacrameita. Työpajassa voi valita tehdä boho-henkisen sulka-macrameseinäkoristeen tai ihania jouluisia kanelitanko-macrameita!

Twerkshopissa puolestaan päästään töihin kehon kanssa! Tehdään twerkin perustekniikoita ja lyhyt jouluinen koreografia. Kummastakaan et tarvitse mitään aiempaa kokemusta! Ota vesipullo ja sisäkengät mukaan. Tarvittaessa myös pientä välipalaa.

Missä: Rauhankatu 15, Tanssistudio Flama (esteellinen kulku, käynti Koulukadun puolelta)

Milloin: 11.11 lauantaina 13.30-16.30 (aloitamme Päivin macrame-workshopilla, jonka jälkeen siirrymme Merin twerkshoppiin)

Hinta: 28 e (molemmat workshopit tarvikkeineen sisältyy hintaan) Ilmoittaudu sitovasti mukaan wilma.tuominen@outlook.com. Palautamme workshopin hinnan vain sairaustodistusta vastaan tai mikäli workshop joudutaan perumaan. Tervetuloa päihteettömiin pikkujouluihin!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page