top of page

pe 25. elok.

|

Turku

Sober Priday Dance & Craft workshop

Käsitöitä, tanssia ja kuppikakuilla kippistelyä! Vietä Turku Pride viikon perjantai-ilta kivassa seurassa Tanssistudio Flamassa luovan tekemisen äärellä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sober Priday Dance & Craft workshop
Sober Priday Dance & Craft workshop

Paikka & aika

25. elok. 2023 klo 19.00 – 20.00 UTC+3

Turku, Rauhankatu 15, 20100 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Käsitöitä, tanssia ja kuppikakuilla kippistelyä! Vietä Turku Pride viikon perjantai-ilta kivassa seurassa Tanssistudio Flamassa luovan tekemisen äärellä. Sober Priday alkaa Picla Designin Päivin käsityö -workshopilla, jossa saat tehdä itsellesi värikkäät tai sateenkaarevat korvakorut. Tämän jälkeen Flaman twerkmama Meri tanssittaa meitä Todrick Hallin Nails, hair, hips, heels biisin tahdissa kohti Pride viikonloppua! Ja koska tapahtumamme on päihteetön, kippistellään siellä söpöillä minikuppikakuilla, jotka meille loihtii Makee juttu! (v, l, g)

Missä: Tanssistudio Flama (Rauhankatu 15, käynti Koulukadun puolelta) Valitettavasti tila on esteellinen, sisäänkäynti vain portaiden kautta.

Hinta ja ilmoittautuminen: Koko workshopin hinta 25 e. Maksetaan paikan päällä lauantaina, mutta pyydämme ilmoittautumaan sitovasti mukaan lähettämällä sähköpostia wilma.tuominen@outlook.com. Nimi ja osoitteesi riittää. Paikkoja on salissa rajoitetusti. Ilmoittautuminen sähköpostitse on sitova ja maksu maksetaan tapahtumassa kortilla. Mikäli joudut perumaan, ilmoita siitä pikimmiten, jotta paikka voidaan tarjota mahdollisesti toiselle. Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt, että mikäli et tule paikan päälle, joudumme laskuttamaan osallistumismaksun.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page